GTC-sidebillede.jpg

Green Tech Center er et fyrtårn inden for udviklingen af fremtidens energi rigtige løsninger…

Kunde
Green Tech Center

Samarbejde
Sparring siden 2011…

Kategori(er)
Energi & Bæredygtighed
Triple Helix

Opgaver

Corporate identity

Profilbrochure

Hjemmeside

Green Tech Center

Green Tech Center er et slaraffenland for alle med en passion for fremtidens energiløsninger - Smart Grid.

Centret bygger på Triple Helix samarbejdet mellem virksomhed, offentlige myndigheder og uddannelsesinstitutioner - et frugtbart samarbejde, der samler den nyeste viden med de bedste kompetencer og derved driver den grønne udvikling mod morgendagens innovative løsninger.

Primo 2011 var der en mark, en vision og en direktør/entrepreneur, med et enormt drive. Vi var så heldige, at være med fra starten hvor navn, logo, koncept og identitet blev formet.

GTC-visitkort.jpg

Corporate Identity

Smart Grid, grøn energi og teknologi, har været udgangspunktet for Green Tech Center's grønne univers. En dyb grøn platform, der understreger seriøsiteten bag projektet tilført sinuskurver og printplade strimler - skaber sammmen med skriftsnittet, det Green Tech Center materiale, der visualiserede og blev Green Tech Center's identitet længe inden det første spadestik blev taget.

GTC-profilbrochure.jpg (1)

Profilbrochure

Efterhånden som processen og projektet har taget form, har profilbrochure og salgsværktøjerne selvfølgelig skulle følge med. Ønsker fra kommende lejere og den generelle udvikling, har bidraget til udformningen af Green Tech Center, men Triple Helix og optimale testfaciliteter er og har været fundamentet hele vejen igennem.

Se profilbrochure her

GTCweb.jpg

Website

Green Tech Center består fysisk af Green Tech House, Green Tech Park og Green Tech Lab, der tilsammen danner rammerne for centret.

Derudover er der skabt et Energilaug af en række virksomheder, hvorfra der indsamles "real time" data, der giver mulighed for at teste og optimere nye løsninger.

Hjemmesiden informerer om Green Tech Center's mission/vision og faciliteter, men håndterer også bl.a. tilmeldinger til arrangementer mht. deltagere, antal, lokation, venteliste mv.

Via web-cams har man kunne følge byggeriet. Systemet har hver dag genereret en time-lapse - fra start og frem til dato. Man kan fra Green Tech Center's website/forside følge de aktuelle forbrugs og produktionstal fra parkens energiplatforme. Til husets brugere er der udarbejdet et datacenter, hvor dataerne kan opsplittes og grupperes efter ønske. Alle funktioner er udarbejdet i et samarbejde mellem Green Tech Center, Insero Software og CrossMind Reklamebureau.

Se website live her 

Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

ok